مشاوره حقوقی رایگان - آسیب حین سربازی

سلام. بنده در سال 1395 در حین خدمت بودم که به علت یخ زدگی پله های برجک در مرز شمال غربی در حضور شاهد افتادم و دچار شکستگی مچ دست شدم با صورت جلسه و اعزام به بیمارستان شدم و با عمل جراحی پلاتین استفاده کردند با دستور پزشک دوماه دستم در گچ بود اما خدمت بنده پایان یافت ولی تا به امروز با هزینه شخصی تحت درمان بودم و پزشک بنده صریحا به من گفت دست شما به حالت اول برنمیگردد و نیاز به عمل دارد که هزینه بالای 20 میلیون دارد و هنوز دچار نقص عضو هستم و کاری از دستم برنمیاد و از کارم اخراج شدم. آیا میتوانم اقدام برای غرامت کنم یا دوباره تحت نظر نیروی انتظامی عمل شوم ؟ از پاسخ شما ممنونم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، اگرمدارک بیمارستانی موجوداست،برای غرامت اقدام کن.موفق باشید