مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند قطعی با وکالت فروش بلاعزل

با سلام.
یک واحد آپارتمان بین پدر و مادرم 3 دانگ 3 دانگ بود. به علت اختلافی که بین پدر و مادرم صورت گرفته و قصد جدایی دارند.
هر دو وکالت بلاعزل فروش اموال غیر منقول به من دادند تا سند را به نام خودم قطعی انتقال دهم.
و در یک صورتجلسه و تفاهم نامه خانوادگی بین پدر و مادر و با امضای 3 شاهد. قرار شد که من منافع 99 ساله آپارتمان را به مادرم انتقال دهم.
و مادرم هم سند باغی که به نامش هست را به پدرم انتقال دهد.
در حال حاضر سند به نام من قطعی و با روال قانونی منتقل شده. و الان که من میخواهم طبق قرارمان منافع را با اجاره 99 ساله به مادرم منتقل کنم. پدرم زیر حرفهایش زده و میگوید که من باغ را نمیخواهم و 3 دانگ سندم را برگردان. و مرا تهدید به شکایت و ابطال سند میکند. مادرم ،بر سر توافق خود هست و مشکلی ندارد.
آیا پدرم میتواند زیر قرارداد بزند و سند را ابطال کند و 3 دانگ خودش را پس بگیرد؟
لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاسگذار.

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام باتوجه به این که سند بصورت رسمی و دررغالب بیع انتقال یافته امکان ابطال وجود ندارد

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. اگر قراردادی با امضای 3 شاهد وجود داشته باشد پدر شما قادر به فسخ یک طرفه ی آن نخواهد بود و ملزم است که باغ را در قبال 3 دانگ اپارتمان قبول کند.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توضیحاتی که دادید خیر نمی تواند سند را ابطال نماید اما بهتر است صورتجلسه و وکالت نامه بررسی شود