مشاوره حقوقی رایگان - طلاق گرفتن زوجه بدليل ازدواج مجدد زوج (مبنی بر حكم صادر شده ازدواج مجدد زوج)

سلام زوج و زوجه دچار اختلافاتي شده و زوجه قهر نموده و به خانه پدرش رفته و زوج دادخواست الزام به تمكين داده تا زوجه برگردد و دادگاه حكم بازگشت زوجه به منزل زوج را صادر نموده ولي زوجه براي تمكين نميرود و زوج دادخواست تجويز ازدواج مجدد داده و رأي هم به نفع زوج صادر شده و زوجه هم قبلا گفته اگر زوج ازدواج مجدد كند طبق ١٢ بند تقاضاي طلاق موجود در سند ازدواج كه به امضاي ما زوجين رسيده من كه زوجه باشم هم دادخواست طلاق ميدهم و از طريق دادگاه طلاق ميگيرم، حال با توجه به اين توضيحات، زوجه در چنين وضعيتي كه ديگر تمكين عام و خاص نميكند و حاضر به ادامه زندگي با زوج نيست و ناشزه محسوب شده يا ميشود و در صورت تجويز ازدواج مجدد، آيا زوجه ميتواند به دادگاه تقاضا و دادخواست طلاق داده و طلاق بگيرد؟

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

سلام
چون دادگاه حکم بر بازگشت زوجه داده و زوجه تمکین نکرده است در اینجا زوجه دیگر نمیتواند از شروط ضمن عقد استفاده کند و در صورت درخواست طلاق این درخواست توسط دادگاه رد خواهد شد

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،باتوجه به اینکه زوج باحکم دادگاه ازدواجمجدد نموده، زوجه نمیتوان بدلیل شرط مذکوردر عقدنامه طلاق بگیرد،،، رشیدی وکیل پایه یک