مشاوره حقوقی رایگان - حذف سوء پیشینه

سلام من 18 سالمه و سابقه دیگه هم ندارم
یه شب خواستم از مدرسه کامپیوتر بدزدم چون پول نداشتم و برای کار کردن باهاش لازم داشتم
من وسط راه منصرف شدم و چیزی ندزدیدم
اما دو نفر منو با اره آهن بر و چراغ قوه گرفتن و تحویل 110 دادن و توی ماشین اعتراف کردم به کارم.
فردای اون شب منو بردن دادگاه قاضی گفت اگر آموزش پرورش رضایت بده ما پروندتو میبندیم
رضایت دادن و پرونده با حکم قاضی بسته شد
و من الان سوالم اینه که سابقم رو میشه حذف کرد یا چقدر طول میکشه که حذف بشه
(میدونم که در دادگاه ثبت میشه میخوام که در کار های اداری مشکلی واسم ایجاد نشه)
اگه میشه لطفا بگید که برم گواهی سوءپیشینه بگیرم
ممنون

پاسخ ها :

حذف سوء پیشینه سوء پیشینه