مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک در مهریه

با سلام.
زوج هستم. خانه ای داریم به صورت مشاع و سه دانگ سه دانگ با همسرم.
چون مقیم ایران نبودم ملک اجاره دادم
اکنون زوجه درخواست مهریه کرده
همچنین لازم به ذکر است وام سند در رهن بانک هست .
باتوجه به اینکه سند در بانک میتواند نامه توقیف بابت سه دانگ من بگیره ؟ و اینکه الان ملک اجاره هست و من منزل مادرم هست سه دانگ من مستثنیات دین حساب میشه ؟

پاسخ ها :

معصومه  غلامي مجاوري

معصومه غلامي مجاوري :

استان :

سلام.باشرایط موصوف،ملک توقیف شده جزو مستثنیات دین محسوب شده و قابل رفع توقیف است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

محل سکونت شخصی جزو مستثنیات دین است و مزاد رهن را می توانند توقیف کنند. راه های دیگری نیز برای توقیف وجود دارد. بهتر است با همسرتان به توافق مناسبی برسید