مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حالت پارک

سلام ، دیشب کنار خیابان ایستاده بودم و در حال پیاده شدن بودم که یک خودرو پژوپارس با سرعت خیلی زیاد از عقب زد به ماشینم که باعث مچاله شدن صندوق عقب تا محل قرار گیری مخزن سی ان جی شده و پس از برخورد تا قبل از اینکه من از شوک ضربه که توی ماشین بودم بتونم از خودرو پیاده بشم خودرو مقصر از محل متواری گردید و متاسفانه موفق به برداشت شماره پلاک ماشین مقصر نشدم، با پلیس 110 تماس گرفتم و اومدن از صحنه گزارش تهیه کردن حالا با وجود متواری شدن مقصر و نداشتن بیمه بدنه خودروی خودم ، ایا هزینه تعمیرات با خودم می باشد یا نه ؟ لطفا راهنماییم کنید، ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به هر حال مقصر آن شخص متواری است اما بیمه شخص ثالث چیزی بابت این تصادف به شما پرداخت نخواهد کرد