مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. سال 91 طلاق صادر و بنده به پرداخت 15 سکه محکوم شدم البته توافقی که 5 سکه پیش قسط و هر 3 ماه یک سکه که نتوانستم سکه ی پرداخت کنم و تیرماه 97 جلب شدم و 3 روز است از زندان مرخصی آمدم و تعدیل زدم که چند روز دیگه دادگاه داریم . 6 دانگ خونه خودم دارم که با وام گرفتم یک دانگ ارث پدری سند خونه بنامم هست و یه پراید دارم که مسافر کشی میکنم و ازدواج مجدد کردم. درضمن پراید سال پیش خریدم تعویض پلاک کردم برگ سبز و پلاک به نام منه ولی سند بنامم نیست. لطفا بگین چی در انتظارم هست. ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

خانه در شان محکوم علیه جز مستثنیات دین است وخودرو هم درصورتی که ابزارکار باشد مشمول همین امر است اما ارثیه پدری قابل توقیف است وزوجه میتواند به استناد کند