مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام
راستش من سال 92 تصادف کردم و از پشت به یه پراید که توی جاده توقف کرده برخورد کردم و مقصر شناخته شدم کامل ... و دیه ای به من تعلق نمیگرفت سال قبل یه پیام برام اومدم که در قانون هست که کسانی که تصادف کرده بودن و مقصر بودن هم میتونستن دیه بگیرن ... میخواستم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.اگر مدارک پزشکی قانونیتان کامل باشد دیه از طرف شرکت بیمه ای که بیمه شخص ثالث داشتید قابل دریافت است.