مشاوره حقوقی رایگان - نقص امضا

سلام. پدر بنده حدود 25سال پیش در مراسم جشن عقد و زمانی که من داشتم سند ازدواج را امضا میکردم طی یک قرارداد بیع نامه یک دانگ از منزل خودش را به همسرم واگذار کرد، که قرارداد بیع نامه را روحانی که برای ثبت ازدواج آمده بود قرائت کرد خود ایشان از پدرم امضا گرفت و من و چند نفر دیگر و حتی خود روحانی محضر دار به عنوان شاهد بیعنامه را امضا کردیم و غیر از این شهود بالغ بر 20 نفر دیگر بودند تا این که پدر دو سال پیش به رحمت خدا رفت و بقیه وراث قبول دار نشدند و ما مجبور به شکایت شدیم. داداگاه بیع نامه را فرستاد پیش کارشناس و چون پدرم اصلا سواد نداشت معمولاً امضا را یک شکل نمیزد و هر چند مدت تغییر میداد و کارشناس با چند امضا که این چند سال اخیر داشت مطابقت داد و نظر به اختلاف امضا داد و حتی من فیلم مراسم عقد را نشان دادم و حتی زمانی که پدر داشت امضا میکرد هم بود. لطف میکنید راهنمایی کنید که به چه صورت میتوانم احقاق حق کنم.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام شما باید به نظر کارشناسی اعتراض کنید امضا اشخاص عادی با وجود تفاوت در امضا به علت وجود تشابهات ساختاری امکان تشخیص دارد
ضمن اینکه شهود می توانند تصدیق کنند امضای ایشان است