مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودروی توقیفی

ایا قولنامه ای که در مورد خرید و فروش خودروی توقیفی است اعتبار قانونی دارد یا خیر ...
و ایا خرید و فروشی که در قولنامه مبلغ فروش قید شده باشد ولی وجهی پرداخت نشده باشد رسمیت دارد یا خیر ...
و ایا خریدار باید بابت مبلغ پرداختی از فروشنده رسید پرداخت پول دریافت کند و یا همان متن قولنامه کفایت میکند.
خریدار مبلغی پرداخت نکرده و با توجه به گران شدن خودرو حتی اگر این مبلغ را پرداخت کند بنده متحمل زیان فراوانی میشوم چون در صورت پرداخت ایشان با سیر افزونی قیمت خودرو امکان خرید در این لحظه برایم مقدور نیست درحالیکه اگر 3ماه قبل پول میگرفتم به راحتی میتوانستم خرید کنم.

پاسخ ها :

خرید و فروش خودرو توقیفی خودرو توقیفی خودرو