مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و خسته نباشید... همسرم در تیرماه امسال مهریه خود را به اجرا گذاشته است. آیا ایشان می تواند چهاردانگ سهم من از خانه پدری را که سال پیش به نام خواهرم زدم و سند قطعی به نام ایشان صادر شده است،‌ توقیف کند و یا با ادعای معامله صوری به قصد فرار از دین شکایت کند ؟؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر انتقال شما به خواهرتان قبل از طرح دادخواست همسرتان باشد مشکلی برای شما به وجود نمیاید.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
به هر حال هر شخصی در ادعا آزاد است و اثبات این امر بر عهده اوست.