مشاوره حقوقی رایگان - پاس نشدن چک ثمن معامله خودرو

با سلام. چند روز پیش کامیونی فروختم. وکالت تام دادم تا برای تعویض پلاک که حضور من الزامی نباشد. طرف معامله مقداری از مبلغ معامله را در دفترخانه چک داد که برگشت خورد به دلیل مفقودی الان چه میتوانم بکنم تا طرف نتواند تعویض پلاک کند؟

پاسخ ها :

سید احمد میری یوسفخانی

سید احمد میری یوسفخانی :

سلام
اگر حق فسخ در صورت برگشت خوردن چک ها دارید اقدام به فسخ و دستور موقت مبنی بر جلوگیری از تعویض پلاک بدهید