مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام بدون تاریخ خودرو

سلام خوبید ببخشید پارسال یه ماشینمو فروختم وکالت تام و بدون تاریخ دادم میخوام بدونم مشکلی واسم نداره چون زنگ زدم هنوز تعویض پلاک نکرده بود و به کسی دیگه فروخته بود. چکار کنم الان ممنون میشم زودتر جواب بدید

پاسخ ها :

سمانه سقطچی

سرکار خانم سمانه سقطچی :

دادخوسات فک پلاک به طرفیت خریدار باید ثبت کنید.در صورتی که هنوز پلاک شما بر اتومبیل باشد شما مسوول خسارات وارده و جرایم صورت گرفته با اتومبیل هستید.