مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادیار

دادیار پرونده از اجرای دستورات مکرر و مکتوب دادستان مبنی بر پرداخت محکوم به از محل وثیقه محکوم علیه به شاکی و مدعی خصوصی با استناد به استنباط و نظرات غیر قضایی خود و برخلاف ماده 538 آیین دادرسی کیفری و نظریه مشورتی 1930/96/7 مورخ 1396/8/23 ممانعت می کند و همچنان این دور تسلسل باطل تکرار مکاتبات و اخذ دستور مجدد از دادستان نتیجه ای نداشته است این تمرد و عدم اجرای دستورات دادستان چه حکمی دارد و توسط چه مقامی رسیدگی و ختم به نتیجه می شود؟ متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر به درستی استنباط خود اعتقاد واعتماد دارید به معاونت ارزشیابی قضات مراجعه وشکایت خود را مطرح نمایید