مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام و خسته نباشید
بنده برای دریافت دیه خود نزد بیمه تعهد محضری و تعهد دستی دادم تا پول رو به حسابم واریز کنند ولی الان حدود 21 روز هست که پول رو واریز نکردن و هر بار تماس می گیرم میگن پیگری می کنم. ایا من تعهد دادم مشکلی پیش نمیاد .

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.هرچند قانونا اعطای تعهد و رضایت جهت دریافت دیه لازم نمیباشد ولی با وجود آن نیز مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد.چرا که قانونا اعطای رضایت و تعهد باطل و بلا اثر است.