مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق زوج

با سلام خسته نباشید . بنده محکوم به پرداخت مهریه هستم . میخواستم بدونم ایا خود زوج میتونه به اجرای احکام درخواست بده که حقوقشو برای دریافت مهریه 1/3 یا 1/4 توقیف کنه و به زوجه پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

زهرا افشاری پور

زهرا افشاری پور :

استان :

باسلام
در مرحله تامین خواسته بنا به درخواست زوجه1/4حقوق زوج با انجام‌ تشریفات معموله،برداشت و به حساب دادگستری واریز میشود و بعدا تحویل زوجه میگردد.اگر منظور شما بعد از صدور و قطعیت دادنامه محکومیت به پرداخت مهریه است؟پرداخت 1/4 یا 1/3صرفا یک
پیشنهاد از طرف شماس و باید مورد توافق زوجه قرار بگیرد
در غیر اینصورت شما طبق حکم دادگاه(عموما تقسیط محکوم به)باید پرداخت نمایید
البته در حال حاضر با بخشنامه های واصله از قوه قضاییه آقایون از بابت پرداخت مهریه در حاشیه امن قرار دارن