مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد اعسار در پرداخت مهریه

با سلام من با خانمم در عراق اشنا شدم و ازدواج کردیم و صاحب یه پسر شدیم وقتی به ایران برگشتیم چون در عراق ازدواج کرده بودیم به ما اقرارنامه دادن خانواده خانمم سرم کلاه گذاشتن نگفتن اقرارنامه رسمیت داره عین سند ازدواج فلذا من هم با مهریه 500 سکه ای موافقت کردم چون گفتن فرمالیته ست! حالا 13 سال از اون زمان میگذره و دو پسر 13 و 9 ساله دارم بخاطر دروغ هاش دادگاه درخواست طلاق دادم حکم عدم امکان سازش دادن الانم دادخواست اعسار دادم روزنامه نگارم حقوقم 1 میلیون و ششصد تومانه دو پسر و همسرم دارم 2 ساله ازدواج کردم اون خانم در جلسات دادگام شرکت‌ نکرد.. زمان عقد بیوه بود و اونم من خبر نداشتم سابقه زندان هم داشته خبر نداشتم حالا میخواستم بپرسم با این بالا رفتن قیمت سکه چقدر پیش معمولا میخوان. دادگاه گفته پس فردا با 2 شاهدم برم همون شعبه همش کابوس زندان میبینم. هیچی هم‌ ندارم نه خونه نه ماشین حتی 1 ماهه بخاطر بالا رفتن رهن خونه از تهران به اصفهان نقل مکان کردم ایا اینا تاثیر داره؟ چکار کنم.. قاضی از من و شاهدام چه سوالاتی میپرسه و آیا اگه وقت دفاع کم باشه میتونم حرفامو کتبی هم بنویسم موقع رفتن بدم قاضی؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام دوست ژرنالیست من شهود شما گواهی میکنند شما دارایی نداری و درامد شما این است دادگاه بر اساس ان مهریه را معیین میکند مسائل دیگه ارتباط با این دادگاه ندارد