مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از وکالت نامه

سلام. پدر من مقداری مصالح ساختمانی به مبلغ 100 میلیون تومان از فردی گرفت و در ازای آن 150 میلیون تومان سفته به آن فرد داد. امّا علاوه بر این، آن فرد به عنوان ضمانت برگشت پولش، از پدرم وکالت تمام و کمال و فروش خانه اش ( که یک میلیارد تومان ارزش داشت) را طلب کرد. پدرم هم به علت شرایط سختی که در آن گرفتار بود بدون مشورت با ما یا کسی دیگر این وکالت را به او داد. با نزدیک شدن به پایان زمانی که برای برگشت پول در نظر گرفته بودند پدرم به علت عدم توانایی در پرداخت پول به دنبال فروش خانه اش می رود تا بتواند از این طریق پول آن فرد را پس بدهد و با مابقی پول، خانه ای کمی کوچکتر برای خود بخرد. امّا آن فرد با سوء استفاده از وکالت، خانه مان را به نام زنش میزند و با وجود این که پس از چند ماه مشتری خوبی برای خانه پیدا کردیم و خواستیم با فروش خانه پول آن فرد را همراه با سودش به او بدهیم و مابقی پول را که حدود 80 درصد قیمت خانه بود برای خود برداریم، او طمع کرد و حاضر نشد خانه را به نام مشتری ای که ما آورده بودیم بزند و کل خانه را بالا کشید. حالا می شود از طریق درخواست ثمن معامله یا راهی دیگر، دعوایی را مطرح کنیم و به حق خود برسیم؟ ضمن این که این جا یک اجاره نامه ای بین این فرد و پدرم تنظیم شده که در آن پدرم به عنوان مستاجر و آن فرد به عنوان صاحب خانه محسوب شده. البته در تاریخ شروع و پایان این اجاره نامه سه ماهه، خانه هنوز به نام پدرم بوده و یک ماه پس از پایان مدت این اجاره نامه بوده که خانه را به نام زنش میزند. با وجود این قضیه آیا راهی برای احقاق حق میتونه وجود داشته باشه؟

پاسخ ها :

سوء استفاده از وکالت نامه ضمانت پرداخت بدهی پرداخت بدهی وکالت نامه ملک