مشاوره حقوقی رایگان - مخدوش کردن چک

سلام به دوستان وکلا عزیز.
من و دوستم از یک اقایی که فروشنده اجناس کابینت بود مقدار 50 میلیون خرید کردیم به عنوان جنس مارک ...
خرید بصورت تلفنی بوده ما از طریق واتساپ عکس چک را برای ایشان ارسال کردیم و استعلام گرفتند و اجناس را برای ارسال کردن و ما در محل تحویل گرفتیم. و چک را به راننده نیسان دادیم
بعد از تحویل مشخص شد اجناس ما درجه یک نیست و درجه سه میباشد ولی ایشان در فاکتور به اسم مارک ... و درجه یک بما فروخته اند.
ما چک مشتری را داده ایم. به فروشنده و پاس نشده چک حالا این اقا ادرس از ما ندارند فقط یک شماره ایرانسل دارند که تماس گرفته ایم و بنام ما نیست.
حالا امروز پیام داده اند که بابت کلاهبرداری از شما شکایت میکنم و اینکه شما چک را مخدوش و جعل نموده اید در صورتیکه ایشون چک رو دیدن بعد بما جنس دادن و ایکنه اگر چک مخدوش بود چرا از روز اول شکایت نکرده اند. حالا که چک پاس نشده چک را خود ایشان مخدوش کرده اند و در حال پیگیری هستند.
از دوستان کمک میخوام که چطور این اقا رو شکست بدیم. لطفا راه حل برای فسخ این داستان بفرماید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به دلیل پیچیده بودن پرونده باید همراه مدارک خود حضورا به یک وکیل دادگستری مراجعه فرمایید