مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن تقسیم نامه دستی جهت ارائه به دفتر ثبت اسناد و امضای وارثین

سلام وخسته نباشید
آیا میتوان اموالی را بین وارثین تقسیم شده به صورت دستی و در برگه ای جداگانه ذکر نموده و مورد امضا قرار داد و بعد از اینکه همه ورثه به توافق رسیدند آنرا به دفتر ثبت اسناد برده و ثبت محضری گردد

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله میتوانید ولی جهت ثبت محضری باید همه وراث حضور داشته باشند