مشاوره حقوقی رایگان - استرداد منقول طلا و گوشی موبایل

با سلام ... بنده 18 ماه نامزد بودم و در دوران نامزدی مقداری طلا خریداری کردم که بعد از عروسی به خانمم بدهم که برای مراسمی از من خاستن و بهشون دادم بعدش بهم پس ندادن و سره همین موضوع به مشکل خوردیم و طلاق توافقی گرفتیم که روز اخر دادگاه من پول نقد لباس و هدایایی که برده بودم رو بهشون بخشیدم ولی طلا و گوشی رو نه اصلا مطرح نشد که ببخشم یا نبخشم و الان طلاق گرفتیم من درخواست استرداد مال زدم ایا طلاها و گوشیام بهم برمیگرده؟؟؟ تمام فاکتور های طلا و کارتن فاکتور گوشی موجوده ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

سلام.در صوت ثابت شدن امانی بودن و عدم هبه بودن و موجود بودن اموال قتبل مطالبه است

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

سلام بستگی به توافق برای طلاق دارداگر بر اساس شرایط ان توافق نبخشیده باشید میتوانید.