مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام، بنده دوسال و نیم پیش خودرویی را از اگهی نامه دیوار خرید کردم و حتی درب منزل فروشنده رفتم و در کنار خانواده فروشنده قولنامه نوشتم و با درخواست فروشنده همه پول ماشین را پرداخت کردم و فروشنده فقط کارت و بیمه ماشین را بمن داد و قرار شد دو روز بعد سند ماشین و دیگر مدارک ماشین را بمن بدهد و بنام زده و تعویض پلاک نماید متاسفانه بعد تحویل خودرو هنگامی که درب منزل انها مراجعه کردم متوجه شدم که از ان خانه رفته اند و خودرو هم که بشرط فنی سالم داده دارای معایب زیادی میباشد و جهت شکایت به شورا حل اختلاف مراجعه کردم و درخواست فسخ قرارداد را دادم و وقتی کارشناس راهنمایی برای بازدید خودرو آمد با استعلام متوجه شد خودرو توقیف شده است و با مراجعه به دادسرا و مطالعه پرونده متوجه شدم که فروشنده، دلال بوده و خودرو را از کس دیگری بدون انکه وجه انرا پرداخت کند با یک بیعانه پنج میلیونی گرفته و بدون تصفیه با او خودرو را به دوبرابر به من نقدا فروخته و متواری شده الان بعد نزدیک 3سال رای بر فسخ قرارداد امده و یک ضمانت برای صدور قرار جلب نیاز هست که چون نتوانستم ضامن جور کنم پرونده راکد مانده، از طرفی 1فروشنده متواری است و پیدا کردنش سخت، دوما خودرو توقیف است و امکان استفاده از خودرو را ندارم، سوما نزدیک سه میلیون خرج خودرو کردم تا ایرادات فنی برطرف شود، چهارمن سه ساله بیمه ماشین رو پرداخت کردم بدون اینکه سوار شوم، پنجمن، دادرسی انقدر طولانی و زمان بر بود که الان قیمت خودرو خیلی بالا رفته و اگر گیرم که طرف پیدا کنم و قرارداد فسخ کنم باز هم من متضرر میشوم، ششمن مالک اصلی درخواست توقیف خودرو را کرده و مطالبه خسارت و پلاک و مابقی پول خودرو را دارد، هفتمن اگر خودرو توقیف شود هیچ چیز دست بنده را نخواهد گرفت. کمکم کنید

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
شما بهتره ببینید مبلغ توقیف چه میزان هست و با توجه به قیاس ارزش ماشین در حال حاضر و مبلغ توقیف آن را تسویه کنید .و اگر نظر به پرداخت جهت رفع توقیف پیدا کردین بنابراین از رای فسخ صرفنظر کنید بهتر است .