مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه ارث

با سلام و احترام. ما 2برادر و 5خواهر هستیم که پدرمان در سال 76 فوت نموده و ما در سال 86 با حضور وراث ، رئیس شورای اسلامی وقت و چند تن شاهد تمام اموال پدری را طبق شرع و قانون تقسیم کرده و تقسیم‌نامه ای با امضا و اثرانگشت حاضرین نوشته شده و به تنفیذ دادگاه نیز رسیده.
اما در زمان این تقسیم ارث یکی از خواهران در قید حیات نبوده و شوهر وی بعنوان یکی از وراث متوفی و به نمایندگی از فرزندان متوفی (چون فرزندان وی 8نفر و در راه دور بودند) در جلسه حضور داشته و تقسیم نامه را نیز امضا نموده است.
و تا امسال اموال آنان بنا به صلاحدید خودشان نزد بنده امانت بوده و امسال اموالشان را تسلیم نموده ام اما وراث خواهر متوفی اعتراص دارند.
میخواستم بدانم باتوجه به اینکه مادرشان تک دختر نبوده و دقیقا مثل سایر خواهرهایش ارث میبرد و از طرفی جلسه علنی بوده و آنها 13 سال فرصت اعتراض داشتند اما اعتراض نکرده اند با این حال اگر شکایت بکنند تکلیف چه میشود؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به جهت اینکه صورت جلسه تقسیم را امضا نکرده میتوانند از دادگاه تقاضای تقسیم ترکه نمایند و اجرت المثل تصرفات را از شما بخواهند مگر به سببی در دادگاه بتوانید اثبات کنید به واسطه پدر مطلع بوده ورضایت داشته اند