مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام بنده یک قرارداد با کارفرما امضا کردم و بابت ضمانت کاری و حسن انجام وظیفه به ایشون سفته عندالمطالبه دادم که توی قراردادم ذکر شده و شماره سفته ها هم توی قراردادم ذکر شده منتها هر دو نسخه قرارداد دست کارفرماست , الان میخوام استعفا بدم سوالم اینه که دارنده سفته اگر سفته رو واخواست کنه دادگاه یا قاضی بدون توجه به اینکه سفته بابت چه موضوعی دست ایشونه اقدام به واخواست میکنه یا خیر؟

راهی هست که من بتونم قراردادم رو بگیرم از ایشون ؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
از طریق اداره کار اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

واخواست سفته در اداره واخواست انجام می شود نه در دادگاه بعد از واخواست به دادگاه جهت مطالبه مراجعه می شود . متن سفته که شما در آن چه نوشته اید ملاک است و دادگاه به آن توجه می کند .مگر این که بدون قید وشرط باشد یعنی در آن برای ضمانت قید نشده باشد. در خصوص قرارداد بهتر است اول برایش اظهار نامه رسمی بدهید و آن را مزالبه نمایید . در ضمن اگر شاهد دارید می توانید دادخواست استرداد سند را به دادگاه بدهید