مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیر عمد

سلام چند روز پیش داشتم از کوچه دنده عقب میومدم سربالایی بود دوتا ماشین توی خیابونی بود که بن بست بود . داشتم وارد خیابان بن بست میشدم زدم به ماشینی که خیلی نزدیک ورودی کوچه بود و با ماشین بقلیش کوچه رو خیلی تنگ کرده بودن. اینه اش شکست و کمی رنگ ماشین رفت. من اطلاعی به صاحب ماشین ندادم
الان چیکار کنم استرس دارم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فضل اله افخمی

جناب آقای فضل اله افخمی :

سلام
بایستی گفت شما در هر صورت خسارتی وارد کردید که نهایتا بایستی خسارت رو جبران کنید
نگرانیتون در چه مورد هست؟