مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام. بنده از همسرم جدا شدم و بعدش فوت شد وراث ایشان دخترم پدرش و مادرش هستند اول اینکه چقدر از ارث به دخترم تعلق میگیره و دوم اینکه 4 سال پیش درابتدای پرونده انحصار وراثت انجام شد آیا لازمه الانم باز بریم انحصار وراثت؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- تقسیم طبق قانون ارث/2- نیاز نیست 3- اقدامات دیگر لازمه.یاالله

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام پدر و مادر هر کدام یک ششم اموال و دختر شما یک دوم اموال را ارث میبرند و باقیمانده بین انها به نسبت مساوی تقسیم میگردد .
انحصار وراثت مجدد نیازی نیست