مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

باسلام من یه گوشی پیدا کرده بودم که بعد چند‌روز بلاخره صاحبش پیدا نشد و بعد از دوسال ابلاغیه شکایت اومد من رفتم دادگاه توضیح دادم که ماجرا از چی قراره بعدش گوشی رو تحویل دادم الان بعد یه ماه قرار منع تعقیب اومده که متنش به شرح زیر هستش
ریاست محترم دادسرای عمومی انقلاب شهرستان فلان سلام علیکم
در خصوص شکایت اقای فلان علیه اقای فلان فرزند فلان بر سرقت تعزیزی یک دستگاه تلفن همراه صرف نظر از شاکی با توجه به عدم احراز ارکان جرم مذکور از نظر این مرجع اتهامی که متوجه مشتکی عنه نیست با استناد به مادتین 4 و 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 13932 و ب لحاظ اصل برائت ، قرار منع تعقیب صادر و اعلام می گردد. قرار صادره پس از موافقت دادستان محترم ظرف مدت ده روز از تاریخ ابلاغ از ناحیه شاکی قابل اعتراض در محاکم کیفری در شهرستان فلان می باشد.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.برای اتهام سرقت شما برائت صادر شده وباید منتظر قطعیتش بمونید.طرف شما ظرف ده روز حق اعتراض داره.