مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

من 99 /03/18 تصادف کردم با موتور که موتوری نه گواهینامه و نه کلاه کاسکت داشت و نه بیمه مقصر من شناخته شدم حدود دوماه بیمارستان بستری بوده و تا الان هیچ خبری ازشون نشده نه احضاریه و نه اطلاعیه
برای تشکیل پرونده بیمه هم مشخصات مجروحین لازم بود که در اختیار من نزاشتن میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

سيد مهدي  انجوي اميري

سيد مهدي انجوي اميري :

استان :

سلام هر حادثه که ناشی از تصادف باشد معمولا در کلانتری محل یا راهنمایی رانندگی ثبت می شود به انجا مراجعه نمایید ومشخصات بگیرید

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

اگر کروکی راهنمایی هست به راهنمایی رانندگی مراجعه کنید