مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید اینترنتی

سلام. من یک محصولی رو پیش خرید کردم بعد از انتقال وجهی که بابت پیش خرید این محصول به حساب فروشنده انجام دادم فرداش فروشنده گفت چون به حساب ننشسته با کارت به کارت 6 تومن سفارشم رو ثبت میکنه و بعد از این که پول نشست به حساب برمی گردونه.
بعد از یک هفته که هی بهونه آورد که 6 تومن رو میده که آخرش هم نداد. من گفتم کل مبلغ رو به همراه 6 تومن برگردونه.
اون هم گفت جایگزین سفارش من پیدا شده و 24-48 ساعته واریز میشه. باز هم نداد.
من هم رفتم دفتر خدمات قضایی شکایت کردم ازش که روز بعد از شکایتم فقط 6 تومن رو برگردوند و هنوز مبلغ اصلی دستش هست.
در سایتش هم فاکتور و وضعیت سفارش من که تبدیل شده به برگشت خورده زده شده.
با این ادله من می تونم محکومش کنم؟

پاسخ ها :

پیش خرید اینترنتی کالا استرداد وجه واریز شده برای کالا مطالبه وجه واریز شده قوانین خرید و فروش اینترنتی استرداد وجه