مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

با سلام.
سال 95 يك واحد آپارتمان خريداري نمودم. سه چك طبق مبايعه نامه در اختيار فروشنده قرار دادم. بعد از واريز من به حساب ايشان دو چك را عودت داد ولي چك سوم را بعد از واريز عودت نداده. واريز وجه چك به صورت يك جا نبوده است و مدارك واريزي هم در اختيار دارم. لان با همون چک بنده محكوم شده و اجراييه اومده برام.
ايشان قبلا در اظهارنامه اي اقرار كرده است ثمن معامله از طرف من پرداخت شده است.
آيا با مبايعه نامه و اظهارنامه ايشان مي توانم استرداد لاشه چك و توقف اجراييه بگيرم؟
يا دادخواست استرداد وجه واريزي امكانش هست؟

پاسخ ها :

استرداد لاشه چک پرداخت شده دادخواست استرداد وجه استرداد وجه واریز شده اثبات پرداخت وجه چک اثبات پرداخت ثمن معامله لاشه چک اجراییه چک چک قوانین خرید و فروش آپارتمان