مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک

با سلام.
من دو چک داشتم دست مشتری که برگشت زده بودند. مبلغ چک ها رو به حسابشون واریز کردم. الان که تقاضای لاشه چک رو کردم به من میگن چک گم شده.
من الان چه اقدامی باید انجام بدم که در سریع ترین زمان ممکن حسابم باز بشه؟ آخه میخوام وام بگیرم.
ممنونم.

پاسخ ها :

نجمه فراشاهی نژاد

نجمه فراشاهی نژاد :

باید در دفتر اسناد نسبت به چک برگشتی رضایت بدن به شما تا بانک با اون رضایت رفع سوء کنه از چک شما