مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک پرداخت شده

سلام بنده سال 1399معامله ای مغازه ای کردم و یک برگ چک بابت آن تسلیم شخص نمودم به مبلغ 130 میلیون و به خواسته ایشان قبل از تاریخ درخواست پول کرد و بنده در فواصل مختلف مبلغ 120میلیون وجه پرداخت کردم و بعد که درخواست حساب رسی و درخواست تحویل لاشه را کردم ایشان چک را برگه کردن و کل مبلغ با هزینه دادرسی و تاخیر را از من گرفته و چون دادگاه در ارسال مدارک اعتراضی ما تعلل کرد رای قطعی صادر شد و بنده حالا تکلیف پرداختی های من چه میشود ؟چطور میتوانم از ایشان شکایت کنم که تمام ضرر کرد را بگیرم؟و بعد از پرداخت چک حاضر به استرداد لاشه چک هم نیست؟حکم آن چیست ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست استرداد لاشه چک را اقامه نمایید

و در ‌مورد مبالغ پرداختی ، اگر دلیل دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه
و خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید و دعوا را اثبات نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

برای استرداد لاشه چک می بایست دعوی استرداد مطرح کنید. در مورد پول پرداختی هم طرح دعوی مطالبه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سوال شما چند بعد دارد که باید هرکدام را جداگانه بررسی کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است