مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا از منزل

با سلام. من مقداری از سکه و طلایی که داشتم فروختم. مجددا چند روز بعد اقدام بخرید سکه کردم. چند روز بعد طلاها و سکه هایم تماما از خانه به سرقت رفت. طلافروشی که از من طلا خرید و من سرویس را هم میخواستم بفروشم منصرف شدم و نفروختم اما سکه ها را نخرید چون نوسان داشت و سکه فروشی که سکه ها را خرید و چندروز بعد من تماس داشتم برای خرید مجدد و توافق قیمت حاصل نشد و نخریدم و از صرافی خریدم اینها آدرس کامل منزل را داشتند چون من ناآگاهانه آدرس را داده بودم در مراحل فروش و خرید در این بین. اینها تنها کسانی بودند که آدرس منزل را داشتند. و به فاصله چند روز سرقت از منزل با شکستن درب ریموت خور و با اطمینان وارد خانه من و فقط سرقت طلا بدون ریختن منزل بهم کردند. من چگونه میتوانم بفهمم کدام یک از این 3مورد بوده اند. هیچکس جز اینها مظنون نیست. فقط من مانده ام بدون داشتن راه حلی و تمام زندگی غارت شده ام.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به چک کردن دوربین های همسایه ها و اهالی محل حتی تا چند کوچه بالاتر اقدام نمایید