مشاوره حقوقی رایگان - وام خرید کالا بانک .. در سال 94 که بعد از عقب افتادن اقساط 4بار بانک اقدام به وام مشکوک الوصول کرده؟

باسلام خدمت شما بزرگوار و افتخار کشورمون
بنده در سال 94 به خاطر خرید خانه به علت ناقص بودن و چه اقدام به وام به بانک ها مراجعه کردیم که بعد از مراجعه به چند بانک بلاخره بانک ... حاضر به پرداخت وام خرید کالا به نام خانومم به مبلغ 10میلیون تومان با بازپرداخت 36ماهه با27درصد با اقساط ماهیانه 408000 هزار تومان که ما به خاطر مشکلات مالی و داشتن کار دائمی فکر کنم حدود 8تا از اقساط مون را واریز کرده بودیم که حدودا در سال 95.12 بود که گفتن باید تسویه کنین یا اینکه به ضامن حکم توقیف اموال شو میدیم از بانک مرکزی نامه اومده به هرحال رفتیم بانک گفتن شما فقط یک راه دارین میتونم وام شما رو مشکوک الوصول استمهالی اقساط بندی بکنیم ما هم نمیدونستیم که فقط پرسیدیم اونوقت برای ما که فرق نمیکنه که گفت نه هیچ فرقی نمیکنه بلاخره گفتیم باشه بعد از حساب و کتاب گفتن اولش باید مبلغ یک میلیون و هفتصدتومان بدین دم عید با هزار بدبختی جور کردی دادیم بعدش اقساط 36 ماهه مبلغ اقساط 600هزار تومان بنده گفتم آخه ماهی 400تومان و نمیتونستم واریز کنم 600 تومان و چه جوری بریزم گفتن دست من نیست که از این اقساط هم 3 یا 4 تاریخته بودم بازم اقساط مون دوماه عقب افتاد زنگ زدن رفتیم بانک گفتن مبلغ یک میلیون و ششصد تومان بده اقساط بندی بکنیم این مبلغ هم گرفتن اقساط بندی کردن 36 ماهه مبلغ اقساط 500تومان از این وام هم 4تا 5تا واریز کردیم بازم درتاریخ 98:7:4 زنگ زدن که اگه امروز تکلیف وامو روشن نکنین وکیل حکم توقیف اموال ضامن وام گیرنده رو گرفته رفتیم بانک گفتن که دو میلیون تومان بدین اقساط بندی بکنیم یا اینکه 8میلیون بدین تسویه کنیم چون ما نداشتیم بازم اقساط بندی کردن 24ماهه هردوماه مبلغ 126500تومان وجه التزام تا وز تقسیط و مبلغ 541500تومان سررسیدشده استمهالی نمیدونم که بلاخره ما 3تا واریز کرده بودیم که به خاطر اعلام دولت گفتن به خاطر کرونا 3تا اقساط وام رو پرداخت نکنن ولی متاسفانه در تاریخ 99:4:10 زنگ زدن که اگه امروز وام و تسويه نکنین حکم توقیف اموال ضامن اومده بازم گفتن حداقل یک میلیون و نه صدتومان باید بیاری اقساط بندی کنیم گفتیم دو روز مهلت بدین بیاریم گفتن باشه ولی یک روز نشده بود ضمن زنگ زد که مبلغ 11میلیون و 600تومان از حسابم کم کردن درخواست بنده از شما بزرگوار اینه که آیا بانک برای 10میلیون وام ازمون 18 میلیون تومان شاید هم بیشتر تا روزی که آخرین بار زنگ زدن خودمون اقساطی یا اینکه بانک هربار که اقساط بندی می‌کرد ازمون گرفته بود بعدشم 11700000تومان هم از حساب ضامن برداشت کرده که اقساط ما تاریخ 1402:7:7 تموم میشد ولی بانک 27ماه زودتر از آخرین اقساط مبلغ وامو از ما گرفته میگیم تا حالا برای 10میلیون وام مبلغ 35 میلیون تومان پول گرفتین پس ما که 27ماه زودتر وامو تسویه میکنیم سودی که کشیدین به وام آخری که گفته بودن 8میلیون بدین تسویه کنیم یا اینکه دومیلیون بدین برای 6میلیون وام 8میلیون سود کشیدین حالا نظر شما بزرگوار چیه باید چیکار کنم به حقمون برسیم یه آدم فقیر مستاجر هستم لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اقدام به گرفتن وكيل نماييد از قسمت مربوط در سايت