مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه مهریه

با سلام
همسرم در سال 98 فوت نمود که مهریه ایشان 1357 نیم بهار ازادی بود الان خانواده خانومم بدنبال گرفتن مهریه هستن
نحوه محاسبه به چه شکل میباشد نرخ محاسبه به تاریخ فوت میباشد یا تاریخ روز
من دو فرزند دارم و فقط مادر همسرم در قید حیات
چند عدد نیم سکه باید به مادر همسرم بدهم
آیا ملاک 1357 عدد نیم سکه اس یا 110 سکه که قانون تعریف کرده
من 3 دانگ از خانه ای که سکونت داریم و 2 دانگ خانه ای دیگر کلا دارایی منه امکان درخواست اعسار دارم یا خیر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

کل مهریه به عنوان سهم الارث به فرزندان ، زوج و مادر متوفی میرسد و حتما قابلیت درخواست اعسار دارد در صورت توقیف ملک لایحه دفاعی مستثنیات دین بگذارید