مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از صدور جلب

سلام
محکوم به پرداخت شده، اعسار داده و طی دادنامه ای براش اقساط کردن.
اقساط رو پرداخت نکرده و دادورز اخطار فرستاده.
در مهلت اخطار هم توجهی نکرده، و درخواست تجدید نظر داده به دادنامه و لایحه نوشته ندارم بدم.
حالا من درخواست قرار جلب کردم اما دادورز میگه تا اعسار قطعی نشه و پرونده از تجدید نظر نیاد جلب صادر نمی کنه.
با توجه به اینکه قبلا هم اعسار داده بود و رد شده بود، ادعای دادورز قانونیه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به رییس شعبه دادگاه مربوطه مراجعه کنید مرحله دوم اعسار نیست بلکه درخواست تعدیله و شما باید برید ثابت کنید که وی اعسار نداره بلکه ایسار داره وملی است.وکیل کشاورز