مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بدلیل نداشتن رابطه جنسی

سلام. من حدود 10 ماهه که از همسرم جدا زندگی می کنیم چون دنبال طلاق توافقی بودیم اما شرایط کرونا، باعث شد نتونیم کار رو سروقت پیگیری کنیم. همسرم قبول نکرد در منزل جدید کنار من بیاد و گفت چون محل کارش خیلی دور از منزل جدیدی هست که من قرارداد بسته بودم پس نمیاد اونجا و چون در مراحل طلاق هستیم لازم نیست باهم زندگی کنیم. در 6 ماه اخیر هم اصلا رابطه جنسی نداشتیم و منزل من هم نیومده. اما با توجه به شناختی که از اخلاق همسرم دارم اگر در زمان دادگاهمون (که به زودی هست)، بخواد زیر طلاق توافقی بزنه و بگه من طلاق نمیدم (و این جدا زندگی کردنش از من هم صرفا برای لجبازی بوده و اینکه منو مجبور کنه برم محلی که اون زندگی می کنه نه اینکه واقعا نخواد با من رابطه داشته باشه_ در ضمن من حق تعیین محل زندگی رو در عقدنامه گرفته بودم)، اونوقت من می تونم از این 6 ماهی که تنها زندگی کردم ؟؟؟ یعنی اگر همسرم زیر طلاق توافقی بزنه من میتونم درخواست طلاق از طرف خودم بدم به این دلیل که تنها زندگی کردم 10 ماه و رابطه جنسی هم نداشتم 6 ماه گذشته؟ با اینکه او هم در استان تهران زندگی می کنه و من در شهر تهران

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سوالتون واضح نیست
طلاق توافقی ربطی به جدازندگی کردن زن وشوهرندارد وتابع توافقات طرفین است