مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری صحت گواهی بکارت

سلام و وقت بخیر. اگر زن در عقد قبلی خود باکره باشد، شناسنامه جدیدش بعد از حذف عقد قبلی المثنی میشود؟ ایا نامه پزشک قانونی مبنی بر باکرگی در ثبت احوال قابل پیگیری و رویت است؟ بنده اخیرا متوجه شده ام همسرم مبلغ هنگفتی به یک وکیل داده تا اطلاعات ازدواج سابقش را پاک کند. با مراجعه به ثبت احوال میتوانم صحت موضوع را بررسی کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

نیاز به هزینه هنگفت نیست. هر دختری پس از طلاق در دوران عقد میتواند با مراجعه به ثبت احوال شناسنامه خود را عوض کند و واقعه ازدواج قبلی را حذف کند. ازدواج قبلی هم هیچ اشکال شرعی و قانونی ندارد .