مشاوره حقوقی رایگان - کارافتادگی

سلام من سرباز بودم و در مرخصی 24.24 بودم که فرداش برم خدمت سر پستم شب روز مرخصی تصادف کردم از هر دوپا اسیب دیدم پای راستم از زانو ب بالا پلاتین هستش پیوند استخوان کردم پای چپ من زانوم برگشت تمام مینکس رباط صلبی رباط جانبی پاره کرده کلا چون برگشت زانو از جا در اومدش پاره کرد تمام رباط ها رو الان من در حال حاضر هفت عمل کردم یک عمل دیگر دارم رباط جانبی داخلی بیرونی هستش من نمی تونم بشینم یا درست راه برم الان نزدیک دو سال از خونه بیرون نمی تونم برم اگر برم می خواستم ببینم جانبازی بهم تعلق می گیره هم کار افتادگی چون من عمل دارم پول ندارم انجام بدم هم دیگه تا آخر عمرم کار نمی تونم بکنم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام باید سعی کنید که قبول کنند که در مسیر انجام وظیفه چنین شده تا به هدفتان برسید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر ولیکن در کمسیون ،مصدوم عادی ومبلغی البته کم به شما غرامت تعلق می گیرد.یاالله