مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

با سلام و عرض ادب
بنده با ماشین پراید به خودرو پرشیا مدل 97 تصادف کردم که اون هم به ماشین دیگری زد افسر اومد خودرو پرشیا بدروغ گفت من ایست کامل بودم افسر منو مقصر دونست . رفتن بیمه و کارشناس بیمه 7میلیون خسارت داد حالا پرشیا تماس گرفته و میگه تو باید 50 میلیون پول افت بدی وگرنه ال و بل میکنم. الان فهمیدیم پرشیا موقع تصادف ایست نبوده و سرعت کمی داشته حال بنده چیکار میتونم بکنم به کجا اعتراض بدم که کارشناس دوباره بیاد و نظر بده
و اینکه بنده دانشجو هستم و درامدی ندارم اگه بره شکایت کنه ازم منکه پولی برای پرداخت ندارم زندان میدن؟
و اینکه چون تو اتوبان بوده تو شهر محل زندگی من شکایت میکنه یا تو شهره خودش؟
و اینکه از تاریخ تصادف و ارائه ی گزارش افسر از چه مدتی بعد دیگه شکایت افت قیمتش تاثیری نداره؟
سپاسگزارم از بزرگواران

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
دادگاه صالح دادگاه محل وقوع تصادف هست
امکان مطالبه افت قیمت بر اساس نظریه کارشناسی وجود داره ک قطعا ب 50 میلیون نخواهد رسید

در صورت محکومیت اگر اموال قابل توقیف مثل خودرو یا ملک یا حساب بانکی نداشته باشید امکان طرح دعوی اعسار و تقسیط محکوم به وجود خواهد داشت

مطالبات حقوقی مشمول مرور زمان نمی شوند مگر اینکه امکان کارشناسی و مدرک مُثبِت ادعا از بین رفته باشد
پیروز باشید