مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

با عرض سلام و خسته نباشید
یه ماشین فروخته ام بعد متوجه شدم اون طرفم به کس دیگه ای فروخته ولی سند به نام منه یه وکالت نامه یک هفته ای هم بهش دادم ولی نرفته برای فک پلاک
میخواستم ببینم باید کجا برم برای شکایت فک پلاک؟ چه مدارکی میخواد؟ من تمام مدارک رو دادم به خریدار

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای فک وتوقیف پلاک به اداره راهنمائی ورانندگی مراجعه وفرم مخصوص را پر کنید وکار را پیگیری کنید موفق باشید