مشاوره حقوقی رایگان - برای ترخیص موتور از پارکینگ

با سلام موتورم و سال 92 گرفتن بخاطر اینکه پلاک ملی نبود مدل 84 امروز اخبار گفت میتونن مالکینی که موتورشان را از سال 90 در پارکینگ است را بگیرن چکاری باید انجام بدم الان گواهینامه دارم مدارکشم موجوده با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با در دست داشتن برگه پارکینگ ومراجعه به اداره پست قسمت ترخیص اقدام نمائید . موفق باشید