مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مالک

اینجانبه سال گذشته منزلی را با سکونت مالک بمدت ۲ سال اجاره کردم ولی
تمدید سال دوم موکول به توافق طرفین در انتهای سال شد و در صورت عدم موافقت طرفین یکماه قبل بایستی همدیگر را مطلع میکردند ۲ ماه قبل از اتمام قراداد مالک بصورت شفاهی و طی پیامکی قراداد ملک را تمدید کرد ولی بعلت سهل انگاری ذکری در قراداد نشد.
تا اینکه در چند ماهه اخیر طی تماس با پلیس امنیت جهت یکی از مستاجرینی که دایما پارتی و صدای موسیقی بلند دارد مالک بدون دلیل شروع به فحاشی و بددهنی بمن کرده و بنده را تهدیدهای مختلف از جمله تخلیه ملک مینماید .
سوال ۱- آیا بدون ذکر تمدید قراداد سال دوم و فقط واریز اجاره به مالک در طی ۳ ماهه گذشته و طی پیامک تمدید خانه میتواند اقدام به فسخ قراداد کند
سوال ۲- با توجه که کار بنده تحقیقاتی و دانشگاهی میباشد و دارای ثبت اختراع میباشم و در حال دانش بنیان کردن شرکتم میباشم و بیشتر وقت در منزل هستم آیا فحاشیها و مزاحمتهای مالک در طی چند ماهه گذشته بدون هیچ مشاجره فی مابین میتواند در دادگاه منجر به اخذ ضرر و زیان از متهم گردد؟ چندین فیلم ضبط شده و فحاشیهای پیامکی ایشان بعنوان سند موجود میباشد .
سوال ۳ - با توجه به اجاره منزل به افراد مجرد غیر اصلح که هر چند ماه یکبار کمتر از ۵ ماه بدلیل شکایت همسایگان و مزاحمتها مجبور به تعویض ملک میشود و حتی اجاره ملک به افرادی که ازدواج سفید کرده اند میتواند دلایل کافی برای دادگاه جهت متهم کردن مالک برای ایجاد مزاحمت باشد .
لطفا در صورت امکان ماده قانونی هر کدام را ذکر کنید ؟

با تشکر
س.ج.ا

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

خير توافق شفاهي و پيامك خود يعني رضايت به اجاره و نميتواند فسخ نمايد در مورد سوال دوم خير نميتوانيد ادعاي ضرر وزيان كنيد فقط ميتوانيد شكايت فحاشي و مزاحمت نماييد و سوال سوم خير نميتوان با اين دلايل مالك را متهم نمود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

شلام علیکم.1- ایشان پس از انقضای تمدید کتبی قرارداد می تواند درخواست تخلیه نماید2-با توجه به مدارک شما می توانید بر علیه ایشان شکایت مزاحمت فرمایید2-به علت مشغله کاریتان پیشنهاد می کنم وکیل استدام واستفاده از مواد قانونی را به ایشان واگذار نمایید.یاالله