مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

سلام. بنده مدت ده سال با خانومم زندگی مشترک داشتیم. حاصل این زندگی یک دختر هست. بنده در سال 96 حق طلاق رو به ایشون دادم. اون هم همه چی خود رو به بنده بخشید. از سال نود و شش تا الان هیچ گونه مشکلی نداشتیم با این حق طلاق. ولی هیچ تاثیر رو زندگیمون نذاشت. تا این که من به خاطر مشکلات مالی به زندان افتادم و در این حین خانم که همه مدارک بند رو در دست داشته، سامانه ثنا من رو ثبت
کرده و بدون اطلاع من، شماره خودش رو میده به سیستم. بنده هم هیچ خبری نداشتم. در مدت حبس هم به ملاقات بنده می آمدند و یا من زنگ میزدم در این مورد چیزی نگفت. وقتی حتی من از زندان هم اومدم، بی خبر بودم. چهار ماه من و زنم با بچه ام زندگی زناشویی ده سالمون کردیم. در همه مورد ولی سر یک بگو مگو به من حقیقت رو گفت و الان هم رفته. من یک راهکار میخوام. ممنون.

پاسخ ها :

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

اولا شرط حق طلاق باطل است وباید شرط وکالت در طلاق قید شود ثانیا اگر منطورتان ثبت ثنا با شماره همسرتان می باشد بادر دست داشتن مدارک به دفاتر خدمات قضایی مراجعه وآن را اصلاح کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام چه حقیقتی را گفته ؟ در مطلب شما خواسته مشخصی پیدا ننمودم ؟ اگر سوال شما این است که همسر شما از حق طلاقش با استفاده از اختیارات حاصل از وکاتنامه ی که قبلا به ایشان داده اید استفاده نموده وخودرا طلاق داده است باید عرض کنم اقدامش کاملا قانونی بوده اما اگر در این فرایندتخلفی نموده وشما دلائلی دارید حق اقدام ومطالبه دارید موفق باشید .