مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو

با سلام. خودرویی خریداری کردم که خودرو بعد از چرخیدن چند وکالت به من رسیده است و من از نفر قبلی قولنامه ندارم. دست من مدارک ماشین و وکالت نامه است. برای تعویض پلاک مراجعه کردم به دلیل این که پلاک فروشنده در لیست سیاه اداره مالیات بوده، نتوانسته ام تعویض پلاک کنم.
بدهی مالیاتی برای فروشنده است. من چگونه میتوانم تعویض پلاک کنم؟ لطفا راهنمایی ام بکنید. ممنون.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید در دادگاه دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک و انتقال آن و ایفای تعهد بدهید