مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت

سلام. خواستم بپرسم اگر به کسی تهمت دروغ زده باشن، باید چی کار بکنه؟ چند وقت پیش یک فردی در محل ما باطری و ضبط و غیره بردن. بعد طرف آمده میگه من ماشین لخت کردم. بعد من هم بهش گفتم کی گفت، پاسخ داده خودم دیدم و شکایت کردم. میگم قسم بخور من بردم، میگه من قسم نمیخورم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان افترا میتوانید بعد از صدور قرار منع تعقیب شکایت کنید