مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری آنلاین

سلام. من تصمیم داشتم در یک کلاس آنلاین آموزشی ( که تضمین استخدام داره ) شرکت کنم. هزینه‌ ای رو از بنده گرفتند. ( حدود 250 هزار تومان ) و قرار شد با من قرارداد ببندند ( و همچنین گفتند که درصورتی که قرارداد بسته نشه، تمام هزینه‌ها بازگشت داده میشه )، جلسه‌ی ثبت قرارداد بصورت آنلاین برگذار شد. اما چونکه مدارک همرام نبود، جلسه رو ناقص اعلام کردند؛ اما شرایط‌شون رو قبول کردم. و گفتند که قرارداد رو کپی بگیرم و امضاء کنم و همراه چند سفته و مدارک تا آخر هفته واسشون پست کنم. روز بعد بنا به دلایلی من منصرف شدم و اعلام کردم که تصمیم ندارم در این دوره شرکت کنم و درخواست دادم که هزینه‌ای که دادم، بازگردانده شه؛ اما گفتند به خاطر اینکه در جلسه‌ی ثبت قرارداد شرایط‌شون رو قبول کردم هیچ هزینه‌ای عودت نمی‌شه.
1- آیا قانوناً می‌تونم از اونها شکایت کنم، (البته گفتند در صورتی که قرارداد بسته نشه، تمام هزینه‌ ها بازگردانده میشه، که قراردادی هنوز قرارداد بسته نشده و واسم ایمیل اومده که به دلیل کسری مدارک، قرارداد نقص شده) ؟
2- اگه این تجربه‌ی تلخ رو با اونها رو در شبکه‌های مجازی و همچنین در سایتم به اشتراک بذارم و بگم که کلاهبردار هستند، آیا اونها می‌تونند از من شکایت کنند؟
3- و اگه اونها مجرم شناخته شن می‌تونم از سایتی که اونها رو تبلیغ و معرفی کرده نیز شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه پول پرداختی را داشته باشید هم چنین بدون نسبت دادن جرم و بردن اسم کلاهبرداری بقیه را در جریان نحوه کار ان ها بگذارید که نسبت جرم برای ان ها حق شکایت را برای ان ها در بر دارد