مشاوره حقوقی رایگان - 15 سال پیش پرایدی فروختم که قرار شد پلاک رو فک کند ولی متاشفانه فک نکرده

خواهشمندم پی گیری نماییدببینم چه پلاک خودرویی به نامم فعال است در حدود 15 سال پیش پرایدی فروختم و قرار بود فک پلاک کند ، در جریان اجرای برنامه معیشت خانواده متوجه شدم که گفته بودند شما خودروی پراید دارید که به ما تعلق نگرفت . ممنون میشم پی گیری نمائید و بگید چه شماره پلاکی خودرویی به نامم فعال است تا فک کنم. تشکر

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

به تعویض پلاک یا راهنمایی رانندگی مراجعه نمایید به وسیله کد ملی به شما اعلام میکنن چه خودروهایی بنامتان هست