مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام !یک سوالی در باب تمکین از شوهرم دارم و اون اینه ک ..اگر مرد خودش زن رو از خونه بیرون کرده باشه آیا میتواند زن را ب تمکین محکوم و الزام ب تمکین بگیرد؟؟؟؟؟و هم چنین حق الوکاله ی وکیل خودش رو از زن بگیرد؟؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر بدون عذرموجه زن را بیرون کرده باشدخیر ولی باتوجه به اینکه زنی که بدون عذرموجه از شوهر تمکین نمی کند از نفقه محروم میشود ومسکن هم جزو نفقه است

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که زوج، زوجه را از منزل مشترک بیرون کرده باشد نمی تواند دادخواست عدم تمکین دهد، ولی همین امر نیز از طرف زوجه نیاز به دلیل دارد... از جمله شهادت شهود...