مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به دزدی

سلام خسته نباشید شوهر من در یک مکانیکی شاگرد بوده و یک ماه پیش ساعت 3 شب 2نفر صورت پوشیده شده با پراید بدون پلاک تمام وسایل گاراژ رو بردند و بعد از یک ماه که شوهرم بعد از دزدی کار کرده وقتی گفته حقوق بده گفته بازار خراب کسی نیست شوهرمم گفته منم میرم اداره کار شکایت میکنم و این اقا رفت و از شوهرم شکایت کرد که دزدی کار اونه درصورتی که شوهر من خونه مادرم بوده شاهد هم هست ولی اون اقا شاهدی به دروغ اورده که من دیدم این دزدی کرده در صورتی که فیلم اون دو سارق هست که هیچ شباهتی به شوهر من ندارن و اول از طریق کلانتری شکایت کرد و شوهرم اگاهی خواست ولی هم کار شوهر من نبود هم اون اقا مدرکی نداشت و کنسل شد و الان در حال حاضر رفته و از طریق آگاهی شکایت کرده ولی متن دو شکایت کاملا با هم فرق داره و اینکه داخل اگاهی نگفته که من فیلم این دوتا دزد رو دارم واینکه اصلا نگفته گاراژ رو اون و نفر زدن و یک عالمه دورغ دیگه و جالب اینجاست که بجز شوهر من 4نفر دیگه داخل اون گاراژ کار میکنن که همه کلید دارن بجز شوهر من تکلیف چی هست

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام نسبت به شکایت قبلی استناد کنید و کپیاظهارات سابق ایشان را ضم پرونده جدید نمایید.